Atatürk Ortaokulu Öğrencileri LGS’ye Kampta Hazırlandı
Atatürk Ortaokulu Öğrencileri LGS’ye Kampta Hazırlandı
SAMSUN – 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık amacıyla düzenlenen kampta yoğun bir çalışma programı yürüttü.
Samsun Üniversitesi’nde gerçekleştirilen LGS kampında öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığının Bireysel Öğrenme Platformu (MEBİ) üzerinden sunulan LGS deneme sınavları ve konu tekrarlarıyla sınava hazırlandı. Akademik çalışmaların yanı sıra rehberlik etkinlikleriyle de desteklenen öğrenciler, kamp süresince verimli bir hazırlık dönemi geçirdi.
Kampın son gününde öğrencileri ziyaret eden 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, öğrencilere yönelik motivasyon konuşması yaptı. Demirkol, sınav öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarının önemine dikkat çekerek başarı dileklerinde bulundu.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Çakır, Okul Müdürü Recai Akdemir ile rehberlik öğretmenleri Büşra Bolat, Neslihan Aksel ve Fatih Biberoğlu da hazır bulundu.
Öğrencilerin sınava hem akademik hem de psikolojik açıdan hazırlanmasına katkı sağlayan kampın, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Yetkililer, öğrencilerin hedefledikleri okullara yerleşebilmeleri için eğitim desteklerinin sürdürüleceğini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

