ARİF KIR, 19 MAYIS İLÇE NOTERLİĞİNE ATANDI
ARİF KIR, 19 MAYIS İLÇE NOTERLİĞİNE ATANDI
19 Mayıs İlçe Noterliğine Arif Kır atandı. Kır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Alaçam ve 19 Mayıs’tan isimler, geçmiş yılları yad ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Ziyarete Alaçam Şentürk Matbaa sahibi İsa Şentürk, 19 Mayıs Matbaası sahibi Adil Atıcı, 19 Mayıs Keskin Sigorta Acentesi sahibi Mustafa Demir ve 19 Mayıs PTT Veznedarı Hıdır Uz katıldı.
Alaçam’da yaklaşık 26 yıl avukat olarak görev yapan Arif Kır ile gerçekleştirilen ziyarette, ilçede geçen yıllara ait anılar ve hatıralar paylaşıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, eski günler özlemle anıldı.
Arif Kır’dan Teşekkür
Ordu ile İkizce ilçesinde üç yıl görev yaptıktan sonra 19 Mayıs’a atanmıştır. 19 Mayıs İlçe Noteri Arif Kır, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Alaçam’da yaklaşık 26 yıl avukat olarak görev yaptım. Bu süre içerisinde çok güzel dostluklar ve hatıralar biriktirdim. Eski dostlarımla bir araya gelmek ve geçmiş yılları yad etmek benim için büyük mutluluk. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra sohbetleriyle sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.