ADAY EĞİTİM KURUMLARINDAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

Servislerle otele ulaşım sağlayan öğretmenlere kurum tarafından kahvaltı ikram edildikten sonra eğitim seminerleri başladı. Deniz kenarında yenen öğle yemeğinden sonra eğitim akşam yemeğine kadar devam etti.

 

Eğitimlerde, Aday Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yüksel KAYGISIZ, Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Osman YAZICI, Rehberlik Koordinatörü Fatih Kazım KURUÇAYLI ve Mavi Aday Anadolu Lisesi Eğitim Koordinatörü Kadir ŞAHİN, yaptıkları sunumlarla tecrübelerini paylaşırken, öğretmenlerine eğitimde daha yüksek başarılar için tavsiyelerde bulundular.

 

Eğitimlerin sonunda, Aday Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayşegül BAK, İngilizce öğretmenleri Çağatay ALTINTAŞ ve Umut EROL, öğretmenlere mini bir konser verdiler. Ardından bahçede barbekü keyfi ile eğitim kampı sona erdi.

Tüm öğretmenlerde, programının veriminin ve profesyonelce hazırlanmış olmasının mutluluğu gözlenmekteydi. Bazı öğretmenler, kurumlarının bu vizyonel ve öğretmenlerini onure eden projesi sebebi ile kurumlarıyla bir kez daha gurur duyduklarını belirttiler.

Aday Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yüksel KAYGISIZ ise bize verdiği röportajda, ‘şimdilik yerel bir marka olabiliriz. Ama asla yerel sınırlarla düşünmüyoruz. O sebeple sürekli olarak kendimizi daha da geliştirici projeler üretiyoruz.

Birkaç senedir yaptığımız, eğitim sezonu öncesi öğretmen seminerlerimizi bu sene de böyle bir şekilde gerçekleştirdik. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Son yıllarda üniversite giriş sınavlarında Bafra Birincileri çıkartan bir kurumuz. Bu sene öğrencilerimizden Türkiye 15.si, 183.sü, 281.si, ve 404.sü’ nün haricinde ilk 15bine giren onlarca öğrencimiz oldu. Tebrik ediyorum hepsini.  Bu başarılarımızın devam etmesi ve Bafra’mıza daha faydalı olabilmek adına sürekli daha iyi ve yeni projelere imza atmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi, başarı bisiklete binmek gibidir. Pedal çevirmeyi bırakırsanız düşersiniz. O sebeple durmamaya çalışıyoruz. Değişerek devam ediyor, devam ederek değişiyoruz.

Katılım sağlayan öğretmenlerimize, sunum yapan arkadaşlarımıza, teknik donanımı sağlayan ekibimize ve de Otel OMTEL yönetimine teşekkür ediyoruz. Bafra Halkı bize inanmaya dev destek vermeye devam etsin. Bu sene de ilkokulumuzu açtık. Yeniliklerimiz ve çalışmalarımız Bafra ve Bafralılar için devam edecektir.’ dedi.