Türk Eğitim- Sen 19 Mayıs İlçe Temsilcisi’nden 10 KASIM Mesajı

Türk Eğitim- Sen 19 Mayıs İlçe Temsilcisi Fatih Biberoğlu açıklamasının devamında; “Herkesin sizden, hatta sizin bile kendinizden umudu kestiğiniz o karanlık anda her yeri aydınlatan bir ışıktır Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Özellikle Kurtuluş Savaşı’yla ilgili anıları okuduğumuzda, Sakarya Meydan Muharebesi hatta Büyük Taarruz ’da birçok komutan umutsuzluk içeren yorumlar yaparken o, her an büyük Türk milletine olan güvenini belirtmiş ve bu güçle her türlü mücadeleye girebileceğini söylemiştir. Hatta elinde Türk bayrağıyla, son mermisine kadar düşmanla savaşıp ölmeyi bir onur olarak gördüğünü samimiyetle haykırmaktan da geri durmamıştır.

Türk milletine bu derece bağlı, böylesine güvenen bir liderin ölüm yıl dönümünde bizlere düşen görev şudur: Büyük Türk milletini ve ebediyen yaşamasını arzuladığımız Türkiye Cumhuriyeti her an daha ileriye taşımak, adına ve şanına leke sürmemektir.

Başta Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerimiz ve savaşmak kadar büyük bir özveri ile milletimizin aydınlanması için çaba harcayarak ahirete kavuşmuş eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.