İYİ Parti Kahvaltıda Buluştu

19 Mayıs İYİ Parti ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) gerçekleşen kahvaltı 19 Mayıs İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Dalkıran’ın teşekkür etmesi ile başladı.

Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Ahmet Topal, “Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim. Milletimiz, halkımız, toplumumuz yoğun bir şekilde kavgadan, bölünmeden, ayrılıkçılıktan bıkmış usanmıştır. Biz yeniden kardeşliğimizi tesis etmek için canı gönülden çalışacağız. Kavgayla, yalanla, çok yüzlülükle, riyayla, fesatla, hırsızlıkla, gayri meşrulukla vs. asla ve kata işimiz olmaz olmayacaktır. Amacımız ilçemize daha güzel hizmet edebilmek ve bu uğurda çalışmaktır. Halen hizmet makamında olan yöneticilere doğru yaptıkları işlerinde destek, hatalı ve yanlış yaptıklarında en medeni bir şekilde uyaracağız” dedi.

Kahvaltı Programına İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Üyesi 19 Mayıs Düzköy’lü Osman Erusta, İYİ Parti ve CHP İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.