Cumhuriyet Mahallesine Sizden Biri

Muhtar Adayı Ramazan Aydın, “Mahalle muhtarı, halkın içerisinde yaşayan, sorumlusu olduğu mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını yakinen bilen, mahalle sakinlerinin, mahalleyi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünerek seçtiği kişidir” dedi.

 

Uzun yıllar Almanya'da yaşayan Aydın, “O ülkenin düzeni ve iş disiplininde ticaret yapmış bir kardeşiniz olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaşıyor ve uzun yıllardır esnaflık yapıyorum.

Evliyim, iki evladım var. Mahallemizin sorunlarını da ihtiyaçlarını da yakinen biliyor ve yaşıyorum. Cumhuriyet mahallemizi her bakımdan örnek bir mahalle konumuna getirme noktasında var gücümle yapmak üzere muhtarlık adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

 

Aday Ramazan Aydın, “Aza heyetimiz ile beraber, mahallemizdeki esnaf dostlarım ve derneklerimiz başta olmak üzere, yerel yönetim ve mülki amirlerimizle var olan samimi ilişkilerimiz sayesinde, mahallemizde yeni bir sinerji oluşturup, hizmet sunacağız. Huzurlu, güvenli, düzenli ve tertemiz bir mahalle için desteklerinizi bekliyorum” dedi.