MEHMETÇİĞE KANIM FEDA KAN KANPANYASI

 Afrin’de düzenlenen sınır ötesi operasyonuna katılan askerlerimize yönelik olarak moral amacıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasında Atatürk Orta Okulundan destek geldi.

“Mehmetçik İçin Kan Veriyoruz”

19 Mayıs İlçesi Atatürk Orta Okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan öğrenci velileri öğretmenler Mehmetçik için kan bağışında bulundu.

 

OSMAN GENÇ HER ZAMAN MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ

Rabbim; ülkemizi karada, havada, denizde, her zaman ve her şartta koruyan Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” diyen Atatürk orta Okul Müdürü Hasan Kaya,” “Rabbim onları tüm hain saldırılardan korusun. Bizler, ülkemize yönelen hain saldırıları canlarını hiçe sayarak engelleyen Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için burada kan bağışında bulunuyoruz ”dedi.

 

Eğitim Camiasının duyarlılığına teşekkür eden Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanı Osman Genç; “Bugünler milletimiz için birlik ve beraberlik günleridir. Afrin’de milleti için kanlarını dökenlere öğretmenlerimiz velilerimiz kanlarını bağışlıyor. Biz böyle dayanışma içinde oldukça kimse bizi yenemez. İnşallah bu sıkıntıları da hep birlikte aşarak ülke ve millet olarak büyük Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

HARUN YAZICI