PARANIZIN GELİRİNİ KENDİNİZ AYARLAYIN

Şirketin Türkiye Distribütörü, Hüseyin Vatansever; “Şirketimiz, sistematik bir şekilde bütün üyelerine verilen reklamları izletip 20 dakikada bir kar paylaşım dağıtımı yapan reklam şirketidir” dedi.

Vatansever; “MAP ile 2 tür kazanç yolu ile para kazanabilirsiniz, birincisi sistemde hızlıca ve yüksek miktarda kazanç sağlamak isteyen üyeler için belirli kazanç paketleri vardır bunları yatırım yaparak alıp hızlıca ve yüksek miktarda kazanç sağlamak isteyen üyeler içindir, ikincisi ise Kar Paylaşımı dağıtım yoluyla yani sistem tarafından size verilen reklamları izlemeniz ile para kazanabilirsiniz.

MAP kullanıcılarına internet üzerinden güvenilir bir şekilde nasıl para kazanılır bu kazancı elde etmek için neler yapılması gerektiğini öğreten videolu, yazılı ve yüz yüze destek veren bir kuruluştur. Ofis ortamında çalışma arkadaşlarımızla beraber güler yüzlü ve ciddi duruşuyla tüm Türkiye'de yüz yüze destek için kurulmuş bir iş yeridir. İnternet ortamında insanlar yoğun zamanlar geçirmekte ve bolca vakit kaybetmektedirler. Biz bu vakit kaybını önlemek, bizi takip eden kullanıcılara tek tek önemle destek vermekteyiz. Ayrıca kazancbizde.com Maps ( My Advertising Pays ) destek ve paylaşım platformudur. İnternet ortamında paylaşılan video, yazı ve reklamlar’ın Tüm hakları kazancbizde.com’a aittir” şeklinde konuştu.

HARUN YAZICI