HEPİNİZİN KARNESİ ÇOK GÜZEL

Karne törenine 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akdoğan, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ile daire amirleri katıldı.

 

KAYMAKAM GÜNER; “DİNLENİN HOŞÇA VAKİT GEÇİRİN”

 

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner; “Bugün çocuklarımız heyecanlı velilerimiz çocuklarımızdan daha heyecanlı olarak görüyorum. Bu karne aslında çocukların karnesi değil anne babanın karnesidir. Dinlenin ailenizle hoşça bir vakit geçirin, ailenize bizden selam iletin” şeklinde konuştu.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, öğrencilerin karne töreninde onları yalnız bırakmadı.

Başkan Osman Topaloğlu; “Tüm öğrencilerimiz çok başarılıdır. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Yarıyıl tatilinizi hoşça geçirmenizi diliyorum “dedi.

 

DAHA HOŞGÖRÜLÜ DUYARLI YAKLAŞIN

 

19 Mayıs ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, öğrenci velilerine seslenerek, çocukların elde ettikleri başarının yanı sıra kırık karne notlarına aileyi daha hoşgörülü duyarlı yaklaşmaya çağırdı.

 

İlçe protokolü Okulda dereceye giren, takdir ve teşekkür kazanan öğrencilere belgelerini verdiler. Ayrıca ilçede 4 bin öğrencinin yara yıl tatiline girdiği belirtildi.

HARUN YAZICI