HALK EĞİTİM SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, kursiyerler tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler sergilendi.

19 Mayıs Belediye düğün salonunda  yapılan törene 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkan Vekili Sedat Karakoç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Tekelier, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hanife Öztürk ve Hüseyin Aksakal, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü  İsmail Öztürk, daire amirleri, muhtarlar, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, “Halk Eğitim Merkezimizin açmış olduğu sergide eserler bir birinden güzel. Bu eserlere kursiyerlerimiz sevgilerini mutluluklarını ve duygularını koymuşlar. Ellerine ve gönüllerine sağlık” diye konuştu.

 Okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teşekkür etti. 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Tekelier, daire amirleri tarafından kursiyerlere belgeleri verildi. Zeytin dalı harekatı kapsamında bu zaferin ve şehitlerimizin anısına piyana kursu eğitmeni Dilanur Şentürk, tarafından Afrin Ağıtı söylendi.

HARUN YAZICI