''Cami ve Namazla Arınma'' Konferansı

19 Mayıs İlçe Müftülüğü tarafından tertip edilen “Cami ve Namazla Arınma” konferansı saygı durusu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Yeşilköy Kur’an Kursu Öğreticisi Yusuf Sözen Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudu. Müftülük tarafından hazırlanan Sinevizyon gösterisinin ardından Tasavvuf Musiki Korosunun ilahileri dinleyiciler tarafından beğeniyle dinlendi.

 

19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin Patan, “Din Görevlileri Haftasının tüm din görevlilerimize, camilerimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kara; “Namaz ruhun gıdasıdır. Namazımız kılınmadan biz namazımızı kılalım. Siz samimi izleyicilerimiz ve bu programın gerçekleşmesine vesile olan 19 Mayıs Müftülüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

 

19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yöntem, Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, İlçe Müftüsü Emin Patan, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, İmamlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.