ATATÜRK ORTAOKULU DÖNEM SONU MORAL GEZİSİ

Atakum İlçesinde sinemaya giden öğrenciler “Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu” adlı filmi soluksuz izledi. Öğrenciler daha sonra öğle molasının ardından Atakumda sahil turuna çıktılar. Sonrasında Samsun Panorama Dijital Gösterim Merkezi gösteri salonunda kısa bir bilgilendirmenin ardından sırasıyla gösterimleri izlediler.

Öğrenciler özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün Dikmen sırtlarında Seymenler tarafından karşılanması simgeleyen ve Türkiye’nin en büyük yağlı boya tablosunun sergilendiği diagromik bölümü oldukça beğendiler. İlkadım ilçesinde yer alan AVM’de zaman geçirdikten sonra moral gezilerini tamamlamış oldular.

Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Hasan Kaya moral gezisi sonrası yapmış olduğu açıklamada; “Başarılı ve yoğun geçen bir eğitim öğretim döneminin ardından sınıfça gerçekleştirilen bu etkinlikle öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de yorgunluklarını attılar. Sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlamakla birlikte bu tür etkinlikler öğrencilerimizin problem çözme yeteneklerini geliştirmektedir.  Ayrıca aileleri yanlarında olmadan gerçekleştirdikleri her faaliyet öğrencilerimizin özgüvenlerini de arttırmaktadır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

BEYZAGÜL GÖREN