AİLE BOYU YABANCI DİL ÖĞRENİYORLAR

Kursta, Işıldak ailesini bir arada gören diğer kursiyerler “ bu tablodan çok etkilenmediklerini ve daha çok motive olduklarını “ söylüyorlar.

Özhan Işıldak “ Bafra’da bir okulda Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptığını,oğlunun da ilkokul 4. sınıfa gittiğini 19 Mayıs Halk Eğitim Merkezinin açtığı yabancı dil  kurslarının verimliliğini işittiğini ve bundan dolayı İngilizce öğrenmek için Bafra’dan buraya gelip-gittiklerini “ belirtti.

İngilizce kursuna ailece katılmalarının çok daha fayda sağladığını ve birlikte ev içinde de İngilizce egzersiz yaptıklarını kaydeden Özhan Işıldak, “ bundan böyle oturduğumuz apartman da herkesin bir yabancı dil öğrenip, konuşması için apartman yöneticisi olarak bazı kurallar koyup, tedbirler alacağını da” ifade etti.

Oğulları Özay Işıldak da burada İngilizcenin daha kolay öğrenildiğini” söyleyerek bütün okul öğrencilerine tavsiye etti.

Kurs öğretmeni Hülya Keçeliğil “ Işıldak ailesinin bu davranışının örnek olmasını diliyorum. Çünkü yabancı dil aile içinde ne kadar çok konuşulursa, daha iyi öğrenilir ve pekiştirilir. Onların bu tavrını ve anlayışını çok takdir ediyorum“ diye konuştu.