BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN ÇANAKKALE MESAJI

Bu topraklara sahip çıkarak, çağdaş geleceğe yol gösterici olan Atatürk’ün işaret ettiği evrensel değerlerle yürümeli, medeniyetimizin yükselmesi için canla başla çalışarak geleceğimizi inşa etmeliyiz” dedi.

Bu gün tarihin her döneminde insanlığın ibret milletimizin ise iftiharla anacağı Çanakkale Zaferinin 100.yıl dönümünü kutluyoruz diyen Başkan Topaloğlu; “Çanakkale Zaferi Türk insanının bütünlüğü ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda neler başarabileceğini gösteren bir kurtuluş destanıdır. İşgalci ve sömürgeci batılı devletlerin kudretlerine dayanarak giriştikleri bu küstah, müteşebbis, milletimize ve insanlığa kurtuluşun yolunu göstermesi bakımından çok önemlidir. Unutmayalım ki Çanakkale zaferi sırf askeri bir zafer değildir. Hür, eşit ve özgür insanların askeri ile genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ortaklaşa kazandığı bir zaferdir. Çanakkale zaferi milletimizin zaferidir” dedi.

“Bize inancı ve bilgileri doğrultusunda ışık tutarak mücadele bilincini aşılayan ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.